Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fokken voor beginners – voorbereiding, dekking & dracht (online)

20 september 2021 - 19:30-22:00

Euro20

Als je wilt gaan fokken zijn er zijn een heleboel goede boeken te vinden waarin alles staat beschreven wat je moet weten. Je kunt je in theorie helemaal voorbereiden op de dingen die komen gaan. Maar in de praktijk blijken er toch zaken te zijn die niet in de boeken staan. En wat moet je dan doen?

Binnen het Kynokien team hebben we enkele ervaren fokkers en fokbegeleiders, met tientallen jaren van ervaring. En die ervaring willen we graag delen.

Samen met jullie willen wij in twee avonden de hele praktijk van het fokken doorlopen – van de dekking via de dracht en de geboorte naar het grootbrengen van het nest. Wat kan je allemaal tegenkomen en waar moet je op letten? Met veel voorbeelden uit de praktijk, tips en trucs en voorbeelden wat je wel en wat je beter niet kunt doen. En natuurlijk kan je ook met je eigen vragen terecht. Wil je meer weten over bepaalde zaken, zit je met dingen of heb je ervaringen hoe het goed of fout kan gaan, er is ruimte op deze twee avonden om daar dieper op in te gaan. De beide avonden kunnen ook afzonderlijk gevolgd worden. Deze cursus wordt online gegeven via Microsoft Teams.

Docenten: Ans & Marc Schellekens
Aantal deelnemers: minimaal 9 en maximaal 12
Kosten: 20 Euro per avond
Aanmelden per email: kynokien@gmail.com

Gegevens

Datum:
20 september 2021
Tijd:
19:30-22:00
Kosten:
Euro20
Evenement Categorie:

Locatie

online
Online via Teams

Organisator

Stichting Kynokien
E-mail:
info@kynokien.nl